Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων" /> Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων">

Γεώργιος Στύλιος
Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων

fri15apr17:39fri18:00Γεώργιος Στύλιος
Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων
Χρηματοδοτικά εργαλεία και ψηφιακή μεταρρύθμιση ΥΠΑΑΤ

Virtual Event Details

Event has already taken place!

Event Details

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργος Στύλιος, είναι διδάκτορας Πληροφορικής του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών & Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, κάτοχος μεταπτυχιακού στα Πληροφοριακά Συστήματα από το City University Λονδίνου και πτυχιούχος του Φυσικού Τμήματος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Είναι μέλος ΔΕΠ στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο. Εργάσθηκε ως ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών καθώς και σε Ελληνικά και Ευρωπαϊκά αναπτυξιακά προγράμματα. Διετέλεσε Προϊστάμενος του Τμήματος Εφαρμογών και Πληροφορικής στη Διοίκηση και στην Οικονομία στο ΤΕΙ Ιονίων Νήσων.

Είναι Βουλευτής Άρτας με τη Νέα Δημοκρατία από το Μάιο του 2012 καθώς και επικεφαλής της Ελληνικής αντιπροσωπίας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη.

Διετέλεσε Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και Υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης. Επίσης, έχει διατελέσει, Πρόεδρος της Διαρκούς Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής, μέλος της Επιτροπής Οικονομικών της Βουλής, της Διαρκούς Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου και της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Περιφερειών της Βουλής, καθώς και Εκπρόσωπος της Βουλής στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση Διαδικασίας Συνεργασίας Χωρών Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

more