Hugo Byrnes

Αντιπρόεδρος για την ακεραιότητα των προϊόντων της Ahold Delhaize

Ο Hugo Byrnes εντάχθηκε στην Ahold το 2006 και στη συνέχεια διορίστηκε στη θέση του Αντιπροέδρου για την ακεραιότητα των προϊόντων (Product Integrity). Είναι υπεύθυνος για τις πολιτικές τροφίμων και μη τροφίμων της Ahold Delhaize, οι οποίες καλύπτουν την ασφάλεια των προϊόντων και τα αειφόρα προϊόντα. Αυτό περιλαμβάνει την κοινωνική συμμόρφωση, την καλή διαβίωση των ζώων και περιβαλλοντικά ζητήματα.

Ο Hugo Byrnes έχει πτυχίο ολλανδικής νομικής από το State University Leiden, στην Ολλανδία. Είναι δικηγόρος τροφίμων του οποίου η καριέρα έχει επικεντρωθεί στον κλάδο των τροφίμων και ειδικότερα στη διαχείριση της ποιότητας και την τυποποίηση. Ο Hugo είναι σύμβουλος του διοικητικού συμβουλίου της Global Sustainable Seafood Initiative (GSSI).